Ubytovanie v meste Santibáñez de Villacarriedo

Mesto Santibáñez de Villacarriedo sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Santibáñez de Villacarriedo ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Santibáñez de Villacarriedo

La Casa de Pino
La Casa de Pino

10 / 10 (4 hodnotenie)

La Casa de Pino sa nachádza v Santibáñez de Villacarriedo, 33 km od festivalového paláca Santander, 35 km od paláca La Magdalena a 35 km od polostrova Magdalena. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Prístav Santander je vzdialený 31 km a Puerto Chico 33 km. Dovolenkový dom má 3 spálne, obývaciu izbu s TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu. Prázdninový dom sa nachádza 37 km od kasína El Sardinero a 38 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Na letisko Santander je to 27 km. ..

Hotel La Alfonsina
Hotel La Alfonsina

9,7 / 10 (186 hodnotenie)

Hotel La Alfonsina sa nachádza v Santibáñez de Villacarriedo, 24 km od Santanderu. Na mieste je bar. Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko. Izby sú vybavené TV s plochou obrazovkou. Hotel La Alfonsina poskytuje bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Hotel La Alfonsina ponúka raňajky formou bufetu pripravené z typických miestnych produktov. K dispozícii je nepretržite otvorená recepcia, zdieľaný lounge, turistické informácie a obchody. K dispozícii sú aj prehliadky so sprievodcom. Hotel La Alfonsina sa nachádza 27 km od letoviska Santillana del Mar a 26 km od mesta Suances. Hotel La Alfonsina sa nachádza 20 km od letiska Santander. ..

Las Navedas
Las Navedas

9,5 / 10 (51 hodnotenie)

Las Navedas ponúka 3 plne vybavené apartmány v typickom vidieckom dome z 19. storočia. Všetky apartmány majú výhľad na hory a prístup do hotelovej záhrady. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Las Navedas má apartmány v 1. poschodí 3podlažného vidieckeho domu. Všetky sú moderne zariadené vo vidieckom štýle a majú klimatizáciu, práčku a plne vybavenú kuchyňu. V meste Selaya vzdialenom asi 7 km nájdete obchody, reštaurácie a lekárske služby. Santander leží 30 km severne od Las Navedas. Do lyžiarskeho strediska Alto Campoo dôjdete autom za 1,5 hodiny a do prímorských miest Castro Urdiales a Comillas za 1 hodinu. ..