Ubytovanie v meste Poblet

Mesto Poblet sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Poblet ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Poblet

Hostatgeria de Poblet
Hostatgeria de Poblet

8,4 / 10 (465 hodnotenie)

V ubytovaní Hostatgeria de Poblet máte nárok na zľavu Genius! Hostatgeria de Poblet sa nachádza v preslávenom kláštore dediny Poblet a ponúka izby s výhľadom na hory okolo Pobletu. Nachádza sa v centre tohto pôvabného mesta zapísaného na zozname UNESCO. Hostatgeria de Poblet má moderné, jednoducho zariadené izby s drevenými podlahami. K dispozícii je kúrenie, bezplatné Wi-Fi a vlastná kúpeľňa. V reštaurácii Poblet si môžete vychutnať katalánske jedlá. K dispozícii je aj kaviareň. Poblet má krásne prostredie v pohorí Prades, ideálne pre pešiu turistiku a cykloturistiku. Prírodná rezervácia Montsant je vzdialená 30 minút jazdy. Tarragona a jej pláže sú vzdialené približne 50 km. Reus a jeho letisko sú vzdialené 45 minút jazdy autom. ..

Masia Sagués
Masia Sagués

7,7 / 10 (332 hodnotenie)

V ubytovaní Masia Sagués máte nárok na zľavu Genius! Masia Sagués sa nachádza 1 km od kláštora Poblet zapísaného na zozname UNESCO. Hostia môžu využívať spoločnú záhradu s bazénom a ochutnať miestnu kuchyňu v reštaurácii. Klimatizované apartmány majú kuchynku, jedálenskú časť a posedenie s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu. Raňajky sa podávajú v apartmáne za príplatok. Masia Sagués sa nachádza 10 km od Montblancu a 40 minút jazdy od miest Lleida a Tarragona. ..