Ubytovanie v meste Ossó de Sió

Mesto Ossó de Sió sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ossó de Sió ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ossó de Sió

Cal Emilia
Cal Emilia

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Cal Emilia sa nachádza na hlavnom námestí Ossó de Sió a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a terasu s grilom. Tento prázdninový dom sa rozkladá na niekoľkých podlažiach a skladá sa zo 4 spální, 4 kúpeľní so sprchou a 1 toalety. K dispozícii je posedenie s krbom a TV s plochou obrazovkou. Vírivka je k dispozícii za príplatok. Pri budove nájdete detské ihrisko. Cal Emilia sa nachádza 47 km od Leedy a 10 minút jazdy od Agramuntu. Na letisko Reus je to 68 km. ..

Casa Dolors
Casa Dolors

8,4 / 10 (5 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Dolors máte nárok na zľavu Genius! Casa Dolors sa nachádza v Osso de Sió, 36 km od kláštora Valbona de les Monges a 49 km od múzea Igualada Muleteer, a ponúka záhradu a klimatizáciu. Ponúka balkón a gril. Prázdninový dom má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom do záhrady. Prázdninový dom stojí 49 km od múzea kože Igualada. Na letisko Lleida-Alguaire je to 76 km. ..