Ubytovanie v meste Ochavillo del Río

Mesto Ochavillo del Río sa nachádza v regióne Andalúzia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ochavillo del Río ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ochavillo del Río

10 bedrooms villa with indoor pool furnished terrace and wifi at Rivero de Posadas
10 bedrooms villa with indoor pool furnished terrace and wifi at Rivero de Posadas

Rivero de Posadas sa nachádza v Ochavillo del Río, 32 km od mediny Azahara, a ponúka ubytovanie s krytým bazénom, zariadenou terasou a Wi-Fi. Ponúka gril, výhľad na bazén a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Táto klimatizovaná vila má 10 spální, TV a kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu. Vila stojí 38 km od mešity Cordoba a 34 km od nákupného centra El Zoco. Letisko Sevilla je vzdialené 87 km. ..

Nice Home In Crdoba With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Nice Home In Crdoba With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnotenie)

Nice Home sa nachádza v Ochavillo del Río v Andalúzii. In Crdoba Tento 4-hviezdičkový hotel ponúka 3 spálne, Wi-Fi a vonkajší bazén. Wi-Fi zadarmo. Tento 4-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 39 km od Mediny Azahara. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. K dispozícii je TV a DVD prehrávač. Prázdninový dom stojí 44 km od mešity Cordoba a 41 km od nákupného centra El Zoco. Nice Home leží 119 km od letiska Sevilla. In Crdoba S 3 spálňami, Wi-Fi a vonkajším bazénom. ..