Ubytovanie v meste Juncosa

Mesto Juncosa sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Juncosa ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Juncosa

Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat
Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat

9,4 / 10 (16 hodnotenie)

V ubytovaní Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat máte nárok na zľavu Genius! Ubytovanie sa nachádza v obci Juncosa, 20 km od mesta Serra del Montsant. Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat ponúka ubytovanie so zdieľaným loungom, bezplatným Wi-Fi, spoločnou kuchyňou a business centrom. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a tenisu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na mesto, 5 spální, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 37 km od Escoly Superior Politècnica a Generálnej konfederácie práce. Letisko Lleida-Alguaire je vzdialené 57 km. ..

CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre Viñas y Bosques
CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre Viñas y Bosques

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre ponúka ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom na bazén a terasou. Viñas y Bosques sa nachádza v obci Juncosa. 28 km od Tarragóny. Vila má 4 spálne, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 3 kúpeľne s vaňou. Hostia, ktorí chcú cestovať ľahko, môžu za príplatok využiť uteráky a posteľnú bielizeň. Personál recepcie hovorí po katalánsky, nemecky, anglicky a španielsky a ochotne vám poskytne praktické informácie o okolí. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo relaxovať v záhrade a využívať gril. Vila stojí 38 km od Salou a 32 km od Sitges. TMASIA HISTÓRICA ENTRE VIÑAS Y BOSQUES a hotel ponúka platenú dopravu na letisko. CAL PUIG stojí 31 km od letiska Reus. ..

Mas Godell
Mas Godell

9 / 10 (6 hodnotenie)

Mas Godell sa nachádza v letovisku Juncosa, iba 43 km od prístavu Tarragona, a ponúka ubytovanie s terasou, reštauráciou a bezplatným Wi-Fi. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Vila má 5 spální, káblovú TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom, práčku a 5 kúpeľní so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste si môžete prenajať auto. Mas Godell sa nachádza 36 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 16 km od kláštora Santes Creus. Na letisko Reus je to 39 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..