Ubytovanie v meste Isil

Mesto Isil sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Isil ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Isil

Casa rural Casa Bernat
Casa rural Casa Bernat

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Casa rural Casa Bernat sa nachádza v obci Isil v Katalánsku a ponúka balkón. Ponúka záhradu, terasu, výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Prázdninový dom má 7 spální, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 93 km. ..

Espectacular ático duplex en Isil
Espectacular ático duplex en Isil

9,3 / 10 (17 hodnotenie)

Espectacular ático duplex en Isil sa nachádza v katalánskom meste Isil a ponúka terasu a výhľad na hory. Ponúka balkón a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. Hostia môžu využívať vírivku. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell sa nachádza 93 km od Espectacular ático duplex en Isil. ..

Cosy apartment in Isil, near Baqueira
Cosy apartment in Isil, near Baqueira

9,1 / 10 (10 hodnotenie)

Cosy apartment in Isil, neďaleko Baqueira sa nachádza v Isile. Tento apartmán má 2 spálne, TV s plochou obrazovkou a kuchyňu. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Letisko Andorra-Cosy apartment in Isil, neďaleko Baqueira leží 93 km od letiska La Seu d'Urgell. ..

Acogedora casita en el Pallars
Acogedora casita en el Pallars

9 / 10 (36 hodnotenie)

Acogedora casita en el Pallars sa nachádza v Isile a ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Výhľad smeruje do záhrady. Chata má terasu, výhľad na hory, 2 spálne, obývaciu izbu, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať vírivku. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 93 km. ..

Casa Feliu
Casa Feliu

8 / 10 (4 hodnotenie)

Casa Feliu sa nachádza v Isile. Prázdninový dom má balkón, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s vaňou. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a rybárčeniu. Na mieste si môžete požičať bicykle. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 93 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..