Ubytovanie v meste Duesaigües

Mesto Duesaigües sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Duesaigües ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Duesaigües

Cal Camilo
Cal Camilo

8,7 / 10 (20 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Camilo máte nárok na zľavu Genius! Cal Camilo sa nachádza v Duesaigües, 27 km od zábavného parku PortAventura, a ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Ponúka výhľad do záhrady a terasu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 4 kúpeľne so sprchou. K dispozícii sú aj 4 kúpeľne s vaňou a fénom, uteráky a posteľná bielizeň. Dovolenkový dom stojí 27 km od zábavného parku Ferrari Land a 36 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 27 km. ..

Cal Valero
Cal Valero

7,8 / 10 (18 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Valero máte nárok na zľavu Genius! Cal Valero sa nachádza v Duesaigües, 27 km od zábavného parku PortAventura a 28 km od zábavného parku Ferrari Land. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Apartmán má posedenie s TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s fénom a sprchou. Niektoré apartmány majú terasu a/alebo balkón s výhľadom na mesto alebo hory. Cal Valero stojí 36 km od prístavu Tarragona a 35 km od kongresového paláca Palacio de Congresos. Na letisko Reus je to 27 km. ..

Apartamentos Les Moreres
Apartamentos Les Moreres

7,3 / 10 (25 hodnotenie)

Apartamentos Les Moreres sa nachádza v malej dedine Duesaigües, 20 km od mesta Reus. Ponúka spoločnú záhradu a gril. Klimatizované apartmány majú bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Každý apartmán s 2 spálňami má obývaciu izbu s pohovkou a TV. V kuchyni je sporák a mikrovlnná rúra. V kúpeľni je sprcha. Apartamentos Les Moreres ponúka zdieľaný lounge a herňu s biliardom a futbalovými stolmi. Na požiadanie je k dispozícii bezplatná kyvadlová doprava na letisko Reus. Na mieste si môžete prenajať bicykle. Reštaurácia a supermarket sú vzdialené 200 metrov. Na priehradu Riudecanyes je to len 1 km. Za 30 minút dôjdete k mnohým plážam na pobreží Costa Dorada. Zábavný park Port Aventura je vzdialený 25 km. ..