Ubytovanie v meste Caulés

Mesto Caulés sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Caulés ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Caulés

Holiday Home Astral
Holiday Home Astral

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Holiday Home Astral sa nachádza v Caulés, 6,2 km od aquaparku Water World a 33 km od železničnej stanice Girona. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 3 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 2 kúpeľne s bidetom. Prázdninový dom stojí 8,7 km od golfového ihriska Golf Lloret Pitch a Putt a 9,2 km od parku Gnomo. Na letisko Girona-Costa Brava je to 26 km. ..

Holiday Home Atenea
Holiday Home Atenea

8 / 10 (4 hodnotenie)

Holiday Home Atenea sa nachádza v Caulés, 6,6 km od aquaparku Water World, 34 km od železničnej stanice Girona a 9,1 km od golfového ihriska Lloret Pitch a Putt. Vo všetkých priestoroch je dostupné bezplatné Wi-Fi a na mieste je súkromné ​​parkovisko. Tento prázdninový dom s výhľadom na hory má 4 spálne a 2 kúpeľne so sprchou. Tento prázdninový dom má terasu s výhľadom na more, satelitnú TV, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 2 kúpeľne s bidetom a fénom. Prázdninový dom stojí 10 km od parku Gnomo a záhrad Santa Clotilde. Holiday Home Atenea sa nachádza 24 km od letiska Girona-Costa Brava. ..

Holiday Home Buda
Holiday Home Buda

7,8 / 10 (6 hodnotenie)

Holiday Home Buda sa nachádza v Caulés, 7,3 km od aquaparku Water World, a ponúka terasu, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Tento 4-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 34 km od železničnej stanice Girona. Tento prázdninový dom má 3 spálne a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou. Tento prázdninový dom má balkón s výhľadom na hory, satelitnú TV, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 2 kúpeľne s bidetom a fénom. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Prázdninový dom stojí 10 km od golfového ihriska Golf Lloret Pitch and Putt a od parku Gnomo. Holiday Home Buda sa nachádza 24 km od letiska Girona-Costa Brava. ..

Holiday Home Costabella
Holiday Home Costabella

7,8 / 10 (4 hodnotenie)

Holiday Home Costabella sa nachádza v Caulés, 6,5 km od aquaparku Water World a 33 km od železničnej stanice Girona. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie vo všetkých priestoroch a súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 3 spálne, satelitnú TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu, práčku a 2 kúpeľne s bidetom. Prázdninový dom stojí 9,1 km od golfového ihriska Golf Lloret Pitch a Putt a 10 km od parku Gnomo. Na letisko Girona-Costa Brava je to 26 km. ..

Holiday Home Emballia
Holiday Home Emballia

6 / 10 (2 hodnotenie)

Trojhviezdičkový Holiday Home Emballia sa nachádza v Caulés v Katalánsku a ponúka bezplatné Wi-Fi. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 6,9 km od aquaparku Water World. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne a priamy prístup na terasu. Tento prázdninový dom má terasu s výhľadom na hory, satelitnú TV, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 3 kúpeľne so sprchou a fénom. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať cyklistike. Holiday Home Emballia sa nachádza 34 km od železničnej stanice Girona a 9,4 km od golfového ihriska Lloret Pitch and Putt. Na letisko Girona-Costa Brava je to 27 km. ..

Villa Fina
Villa Fina

Villa Fina sa nachádza v Caulés a ponúka súkromný bazén. Ponúka záhradu, terasu, výhľad na hory a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Vila má TV. Apartmán má kuchyňu s chladničkou, sporákom, umývačkou riadu a kávovarom. Vila stojí 5,4 km od aquaparku Water World a 33 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 26 km. ..