Ubytovanie v meste Capafons

Mesto Capafons sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Capafons ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Capafons

El celler de Cal Garriga
El celler de Cal Garriga

9,5 / 10 (68 hodnotenie)

V ubytovaní El celler de Cal Garriga máte nárok na zľavu Genius! El celler de Cal Garriga sa nachádza v Capafons v Katalánsku a ponúka terasu a výhľad na hory. Ponúka bezplatné Wi-Fi a záhradu s grilom. Tento prázdninový dom má 5 spální, káblovú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, kuchyňu so sporákom a obývaciu izbu. Hostia môžu relaxovať v záhrade vzdialenej 2 minúty chôdze. a má aj kúpeľňu. Prázdninový dom stojí 26 km od Salou a 28 km od Tarragóny. Na letisko Reus je to 20 km. ..

cal perelló
cal perelló

9 / 10 (23 hodnotenie)

Cal perelló sa nachádza v Capafons v Katalánsku a ponúka balkón. Tento prázdninový dom je vzdialený 46 km od prístavu Tarragona a kongresového paláca Palacio de Congresos. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 44 km od zábavného parku PortAventura a 45 km od zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 37 km. ..

Apartament a Capafonts -
Apartament a Capafonts - "Ribatell"

8,7 / 10 (31 hodnotenie)

Tento apartmán sa nachádza v Capafons a ponúka terasu s výhľadom na hory. Do Salou je to 55 km. Kuchynský kút je vybavený umývačkou riadu, sporákom, mikrovlnnou rúrou a kávovarom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartament a Capafonts - Ribatell je vzdialený 55 km od Tarragóny a 60 km od Cambrils. Na letisko Reus je to 45 km. ..

Cal fumat
Cal fumat

8,6 / 10 (16 hodnotenie)

Cal fumat sa nachádza v meste Capafons, 44 km od zábavného parku PortAventura, 45 km od zábavného parku Ferrari Land a 47 km od prístavu Tarragona. Tento apartmán sa nachádza 46 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 29 km od kláštora Poblet. Apartmán má 1 spálňu, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Apartmán stojí 37 km od Gaudího centra Reus a 42 km od Serra del Montsant. Na letisko Reus je to 37 km. ..