Ubytovanie v meste Županje

Mesto Županje sa nachádza v regióne Krk v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Županje ponúkame 10 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Županje

Apartment Buric
Apartment Buric

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

Apartment Buric sa nachádza v obci Županje na ostrove Krk a ponúka patio a výhľad na hory.Tento apartmán má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Meline
Villa Meline

9,5 / 10 (4 hodnotenie)

Villa Meline sa nachádza v Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa George
Villa George

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Villa George sa nachádza v Županje, 1,1 km od pláže Komoriška a 1,2 km od pláže Slamni.Ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Awesome apartment in Zupanje with 1 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Zupanje with 1 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (4 hodnotenie)

Apartmán Awesome in Zupanje s 1 spálňami a WiFi sa nachádza v obci Županje, 19 km od prístavu Punat, 21 km od františkánskeho kláštora Kosljun a 38 km od hradu Trsat.Dionis sa nachádza 2,9 km od pláže a ponúka bezplatné Wi-Fi na súkromnom súkromnom parkovisku.

Villa Luna
Villa Luna

9 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Luna sa nachádza v Županje, 2,2 km od pláže Mala pláže a pláže Dionis, a ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Dunatić
Villa Dunatić

8 / 10 (4 hodnotenie)

Villa Dunatić sa nachádza v Županje, 2,1 km od pláže Dionis a 2,2 km od pláže Ladinka.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Veroniq
Villa Veroniq

6 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Veroniq sa nachádza v Županje, 1,6 km od pláže Slamni, 1,8 km od pláže Punta a 2,7 km od pláže Ladinka.Ponúka záhradu a gril.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Rossa
Villa Rossa

Villa Rossa sa nachádza v Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni.Ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartments with a parking space Zupanje, Krk - 5307
Apartments with a parking space Zupanje, Krk - 5307

Apartments with parking space Zupanje, Krk - 5307 sa nachádza v Županje, 2,2 km od pláže Ladinka, 19 km od prístavu Punat a 21 km od františkánskeho kláštora Kosljun.2,1 km od pláže Dionis.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Terra
Villa Terra

Villa Terra sa nachádza v obci Županje, 1,9 km od pláže Komoriška a 2 km od pláže Slamni.Ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.