Ubytovanie v meste Rogačić

Mesto Rogačić sa nachádza v regióne Vis ostrov v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Rogačić ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Rogačić

Apartments Roki - 10 m from beach
Apartments Roki - 10 m from beach

9 / 10 (5 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v Rogačić na ostrove Vis, pri plážach Rogačić a Komarča.Apartmány Roki - 10 m od pláže sa nachádzajú v blízkosti pláže a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Paulo3 - close to sea
Holiday home Paulo3 - close to sea

9 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home Paulo3 - close to sea sa nachádza pri pláži Rogačić, 1,6 km od pláže Komarča a 1,9 km od pláže Prirovo Town.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday home PAULO2 - near the sea
Holiday home PAULO2 - near the sea

8,7 / 10 (3 hodnotenie)

Holiday home PAULO2 - neďaleko mora sa nachádza 500 metrov od pláže Rogačić a ponúka ubytovanie so záhradou, balkónom a výhľadom do záhrady.Ponúka terasu, neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Paulo1 - peacefull
Holiday home Paulo1 - peacefull

6 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home Paulo1 - Peacpokojnl sa nachádza pri pláži Rogačić, 1,6 km od pláže Komarča a 2 km od pláže Prirovo Town.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903
Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903

Seaside holiday house Cove Parja, Vis - 8903 sa nachádza v Rogačići, len 1,9 km od mestskej pláže Prirovo.Ponúka ubytovanie s výhľadom na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.K dispozícii je aj súkromná terasa.

House Nike
House Nike

House Nike sa nachádza v Rogačići, 600 metrov od pláže Rogačić, 800 metrov od pláže Komarča a 2,8 km od pláže Prirovo Town.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.