Ubytovanie v meste Južné Škugori

Mesto Južné Škugori sa nachádza v regióne Šibenciko-knínska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Južné Škugori ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Južné Škugori

Villa Zann
Villa Zann

10 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Zann sa nachádza v obci Južnej Škugori, 8,8 km od pevnosti Barone a 8,9 km od radnice Šibenik.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, vonkajším bazénom a záhradou.8,8 km od kostola sv.Barbory ​​a 8,9 km od mestského múzea.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment Peace
Apartment Peace

9,7 / 10 (6 hodnotenie)

Apartment Peace sa nachádza v obci Južné Škugori, 9,1 km od pevnosti Barone a 9,2 km od radnice.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, sezónnym vonkajším bazénom a terasou.Tento apartmán má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment A&K 110m2
Apartment A&K 110m2

9,4 / 10 (8 hodnotenie)

Apartment A&K 110m2 sa nachádza v obci Južnej Škugori v Šibenicko-kninskej župe a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

HOUSE JOY
HOUSE JOY

HOUSE JOY sa nachádza v obci Južnej Škugori a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.