Ubytovanie v meste Fuškulín

Mesto Fuškulín sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Fuškulín ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Fuškulín

Villa Anteva
Villa Anteva

10 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Anteva sa nachádza vo Fuškuline na Istrii a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area 6 km from the beach
Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area 6 km from the beach

10 / 10 (1 hodnotenie)

Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area sa nachádza vo Fuškuline, 26 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj a 35 km od aquaparku Istralandia.Ponúka izby s bezplatným Wi-Fi.Ubytovanie je vzdialené 4,1 km od aquaparku Aquacolours Poreč, 7,8 km od Eufraziovej baziliky a 7,8 km od hlavného námestia v Poreči.Medzi atrakcie v okolí patria 27 km vzdialený prístav Rovinj a 28 km vzdialený hrad Morosini-Grimani.

Villa Mayla
Villa Mayla

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Mayla sa nachádza vo Fuškuline, 35 km od aquaparku Istralandia, 4,3 km od aquaparku Aquacolours Poreč a 7,9 km od Eufraziovej baziliky.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Casa Ivan Fuskulin
Casa Ivan Fuskulin

9 / 10 (2 hodnotenie)

Casa Ivan Fuskulin sa nachádza vo Fuškuline, 35 km od aquaparku Istralandia, 4,2 km od aquaparku Aquacolours Poreč a 7,8 km od Eufraziovej baziliky.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartments Erenda
Apartments Erenda

8,9 / 10 (58 hodnotenie)

Apartments Erenda sa nachádza vo Fuškuline, 26 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj a 35 km od aquaparku Istralandia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady s terasou.

House Irma
House Irma

8 / 10 (2 hodnotenie)

House Irma sa nachádza vo Fuškuline.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 2,8 km od pláže Fuente a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.