Ubytovanie v meste Santa Valpurga

Mesto Santa Valpurga sa nachádza v regióne Trentino Alto Adige v štáte Taliansko. Celkovo v meste Santa Valpurga ponúkame 8 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Santa Valpurga

Residence Karnutsch
Residence Karnutsch

10 / 10 (2 hodnotenie)

Rezidencia Karnutsch sa nachádza v meste Santa Valpurga a ponúka apartmány s kuchyňou.Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné bbparkovisko.

Chalet Ulten
Chalet Ulten

10 / 10 (1 hodnotenie)

Nachádza sa v Santa Valburga St.Walburg, 32 km od hlavnej železničnej stanice, 32 km od divadla Merano a 32 km od parku Elizabeth, Chalet Ulten ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Nachádza sa 30 km od železničnej stanice Maia Bassa a ponúka záhradu a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Residence Kalchgruberhof Zirbe
Residence Kalchgruberhof Zirbe

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

Nachádza sa v Santa Valburga St.Rezidencia Kalchgruberhof Zirbe sa nachádza len 28 km od železničnej stanice Maia Bassa a ponúka ubytovanie so záhradou, grilom a bezplatným Wi-Fi.Apartmán s bezplatným súkromným parkoviskom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika, lyžovanie a cyklistika.

Panorama Apartment Raffeinhof
Panorama Apartment Raffeinhof

9,8 / 10 (10 hodnotenie)

Apartmán Panorama Raffeinhof s výhľadom na jazero ponúka ubytovanie s patiom a kávovarom, približne 26 km od železničnej stanice Maia Bassa.Tento apartmán má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Ferienwohnungen Zeppenhof
Ferienwohnungen Zeppenhof

9 / 10 (36 hodnotenie)

Nachádza sa v Santa Valburga St.Walburg v regióne Trentino Alto Adige a železničná stanica Maia Bassa sú vzdialené 25 km. Ferienwohnungen Zeppenhof ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Adlerhorst Zaunkoenig
Adlerhorst Zaunkoenig

Ubytovanie Adlerhorst Zaunkoenig s výhľadom na jazero sa nachádza v meste Santa Valburga St.Walburg, 28 km od železničnej stanice Maia Bassa a 29 km od hlavnej železničnej stanice.Tento apartmán ponúka záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Adlerhorst Blaumeise
Adlerhorst Blaumeise

Adlerhorst Blaumeise s výhľadom na jazero ponúka ubytovanie s patiom a kávovarom, približne 28 km od železničnej stanice Maia Bassa.Tento apartmán má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Adlerhorst Amsel
Adlerhorst Amsel

Ubytovanie Adlerhorst Amsel s výhľadom na jazero sa nachádza v meste Santa Valburga St.Walburg, 28 km od železničnej stanice Maia Bassa a 29 km od hlavnej železničnej stanice.Tento apartmán ponúka záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné bbparkovisko.