Ubytovanie v meste Popoli

Mesto Popoli sa nachádza v regióne Abruzzy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Popoli ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Popoli

Charme in Perillis
Charme in Perillis

9,6 / 10 (534 hodnotenie)

Charme in Perillis sa nachádza v meste Popoli, 46 km od národného parku Majella a 31 km od pevnosti Rocca Calascio.Ponúka výhľad na mesto a bezplatné Wi-Fi.

San Calisto camere con vigna
San Calisto camere con vigna

9,6 / 10 (13 hodnotenie)

San Calisto camere con vigna sa nachádza 41 km od národného parku Majella a ponúka záhradu, terasu a klimatizované ubytovanie s patiom a bezplatným Wi-Fi.

BellaVista
BellaVista

8,9 / 10 (489 hodnotenie)

BellaVista ponúka možnosť ubytovania s domácimi miláčikmi v meste Popoli, iba 50 metrov od kúpeľného centra Popoli Thermae.Vo všetkých priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné bbparkovisko.

Dimora Pizzone
Dimora Pizzone

8,5 / 10 (19 hodnotenie)

Dimora Pizzone sa nachádza 39 km od národného parku Majella a 34 km od pevnosti Rocca Calascio v Popoli a ponúka ubytovanie s TV s plochou obrazovkou.Vo všetkých priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na mieste je k dispozícii súkromné bbparkovisko.

Hotel Tre Monti
Hotel Tre Monti

8,3 / 10 (468 hodnotenie)

Hotel Tre Monti sa nachádza v národnom parku Majella a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo všetkých priestoroch, záhradu a reštauráciu.Denne sa podávajú talianske raňajky s teplými nápojmi, džúsom a pečivom.