Ubytovanie v meste Olginate

Mesto Olginate sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Olginate ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Olginate

LA TERRAZZA DI BASILIO
LA TERRAZZA DI BASILIO

8,7 / 10 (21 hodnotenie)

Hotel LA TERRAZZA DI BASILIO s výhľadom na jazero ponúka ubytovanie s balkónom a rýchlovarnou kanvicou, približne 26 km od Leolandie.Tento apartmán s výhľadom na hory a rieku je vybavený bezplatným Wi-Fi pripojením na internet.

BlueLake Inn
BlueLake Inn

7,6 / 10 (274 hodnotenie)

BlueLake Inn sa nachádza v meste Olginate, 26 km od Leolandie a ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným súkromným parkoviskom a spoločným salónikom.Ponúka rodinné izby a detské ihrisko.Ubytovanie ponúka izbovú službu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo všetkých priestoroch.

appartamento vacanze sangalli
appartamento vacanze sangalli

6,6 / 10 (9 hodnotenie)

Appartamento vacanze sangalli sa nachádza v meste Olginate, 26 km od Leolandie a ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, bezplatným Wi-Fi, spoločnou kuchyňou a recepciou s nepretržitou prevádzkou.Dovolenkový dom s balkónom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika, rybolov a cyklistika.

casa vacanze sangalli
casa vacanze sangalli

Casa vacanze sangalli sa nachádza v meste Olginate, 26 km od Leolandie a ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, spoločnou kuchyňou a recepciou s nepretržitou prevádzkou.Apartmán s balkónom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika, rybolov a cyklistika.

residenza vacanze sangalli
residenza vacanze sangalli

4 / 10 (1 hodnotenie)

Residenza vacanze sangalli sa nachádza v meste Olginate, 26 km od Leolandie a ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, spoločnou kuchyňou a recepciou s nepretržitou prevádzkou.Apartmán s balkónom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika, rybolov a cyklistika.