Ubytovanie v meste Guastalla

Mesto Guastalla sa nachádza v regióne Emilia-Romagna v štáte Taliansko. Celkovo v meste Guastalla ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Guastalla

La Pervinca - Ospitalità, Natura, Cura
La Pervinca - Ospitalità, Natura, Cura

9,5 / 10 (129 hodnotenie)

La Pervinca - Ospitalità, Natura, Cura sa nachádza v meste Guastalla, 38 km od železničnej stanice Parma a 31 km od Rotonda di San Lorenzo. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a spoločným salónikom.

Albergo Ligabue
Albergo Ligabue

8,7 / 10 (446 hodnotenie)

Albergo Ligabue sa nachádza v meste Guastalla, 32 km od železničnej stanice Parma a 33 km od Parco Ducale Parma. Ponúka ubytovanie s barom a bezplatné súkromné bbparkovisko pre hostí, ktorí prídu autom.Tento 4-hviezdičkový hotel má spoločný salónik a klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, pričom každá má vlastnú kúpeľňu.Ubytovanie ponúka izbovú službu a recepciu s nepretržitou prevádzkou.

Agriturismo Antica Golena
Agriturismo Antica Golena

7,9 / 10 (112 hodnotenie)

Agriturismo Antica Golena sa nachádza v meste Guastalla v regióne Emilia-Romagna, necelých 36 km od železničnej stanice Parma. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a bezplatné súkromné bbparkovisko.