Ubytovanie v meste Forni di Sopra

Mesto Forni di Sopra sa nachádza v regióne Friuli Venezia Giulia v štáte Taliansko. Celkovo v meste Forni di Sopra ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Forni di Sopra

Residence Dolomiti
Residence Dolomiti

9,3 / 10 (60 hodnotenie)

Rezidencia Dolomiti sa nachádza v meste Forni di Sopra, 50 km od Terme di Arta a ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi a 24-hodinovou recepciou.Apartmán sa môže pochváliť bezplatným súkromným parkoviskom a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika, lyžovanie a cyklistika.

CASA MASSAROUL
CASA MASSAROUL

9,2 / 10 (6 hodnotenie)

CASA MASSAROUL sa nachádza v meste Forni di Sopra, 49 km od Terme di Arta a 37 km od jazera Cadore. Ponúka záhradu a bar.Z nehnuteľnosti sa naskytá výhľad na hory a do záhrady.

Albergo Nuoitas
Albergo Nuoitas

8,6 / 10 (75 hodnotenie)

Albergo Nuoitas sa nachádza neďaleko prírodného parku Dolomiti Friulane a ponúka tradičnú reštauráciu a bar.Toto ubytovacie zariadenie je obklopené horami a má záhradu s ležadlami.

Albergo Meuble Tarandan
Albergo Meuble Tarandan

8,5 / 10 (116 hodnotenie)

Albergo Meuble Tarandan sa nachádza 50 km od Terme di Arta a ponúka 3-hviezdičkové ubytovanie v meste Forni di Sopra a má bar.Jazero Cadore je vzdialené 36 km od hotela.