Ubytovanie v meste Faedis

Mesto Faedis sa nachádza v regióne Friuli Venezia Giulia v štáte Taliansko. Celkovo v meste Faedis ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Faedis

Casa Vacanze Borc dai Cucs
Casa Vacanze Borc dai Cucs

9,7 / 10 (44 hodnotenie)

Casa Vacanze Borc dai Cucs v meste Faedis s výhľadom na hory ponúka ubytovanie, bezplatné bicykle, sezónny vonkajší bazén, záhradu a terasu.Dovolenkový dom ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné bbparkovisko.

TORRE DEL GRIFONE nel medioevo di Cividale del Friuli
TORRE DEL GRIFONE nel medioevo di Cividale del Friuli

9,6 / 10 (25 hodnotenie)

TORRE DEL GRIFONE nel medioevo di Cividale del Friuli sa nachádza v meste Faedis v regióne Friuli Venezia Giulia a ponúka balkón a výhľad na rieku.Nachádza sa 22 km od štadióna Friuli a ponúka záhradu a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Ronc Dai Luchis
Ronc Dai Luchis

8,6 / 10 (18 hodnotenie)

Ronc Dai Luchis s bazénom, záhradou, terasou a výhľadom do záhrady sa nachádza v meste Faedis a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi.

Agriturismo Famiglia Bertossi
Agriturismo Famiglia Bertossi

8,3 / 10 (90 hodnotenie)

Agriturismo Famiglia Bertossi je súčasťou vinárstva, ktoré vyrába typické vína Friuli, a ponúka bezplatnú požičovňu bicyklov a reštauráciu.Hostia môžu relaxovať v zariadenej záhrade.

Casa degli Ulivi
Casa degli Ulivi

6,5 / 10 (2 hodnotenie)

Casa degli Ulivi s výhľadom do záhrady ponúka ubytovanie s balkónom a rýchlovarnou kanvicou, približne 19 km od štadióna Friuli.Ponúka záhradu, terasu, výhľad na mesto a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch.