Ubytovanie v meste Comerio

Mesto Comerio sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Comerio ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Comerio

Il Sasso Bianco Bb
Il Sasso Bianco Bb

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Il Sasso Bianco Bb sa nachádza len 9 km od vily Panza v meste Comerio a ponúka ubytovanie s terasou, záhradou a vonkajším bazénom.Ubytovanie je vzdialené 21 km od Monastero di Torba a ponúka bezplatné Wi-Fi v celom objekte.

Il Sasso Bianco
Il Sasso Bianco

9,5 / 10 (165 hodnotenie)

Il Sasso Bianco sa nachádza v meste Comerio a ponúka záhradu, spoločný salónik a terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady.Nachádza sa 9 km od vily Panza a má recepciu s nepretržitou prevádzkou.

Fabulous Villa in Barasso near Lake
Fabulous Villa in Barasso near Lake

9 / 10 (1 hodnotenie)

Nachádza sa v Comerio, len 5.Vila Fabulous v meste Barasso near Lake sa nachádza 3 km od vily Panza a ponúka ubytovanie so záhradou, terasou, grilom a Wi-Fi.Táto vila sa nachádza 18 km od Monastero di Torba a 23 km od stanice Mendrisio.

Appartamento in corte nel verde del golf club
Appartamento in corte nel verde del golf club

8 / 10 (3 hodnotenie)

Nachádza sa len 7.Appartamento in corte nel verde del golf Club sa nachádza 1 km od vily Panza a ponúka ubytovanie v meste Comerio s prístupom k bezplatnej požičovni bicyklov, záhradou a recepciou s nepretržitou prevádzkou.Tento apartmán ponúka bezplatné súkromné bbbbbbparkovisko a službu concierge.