Ubytovanie v meste Claino

Mesto Claino sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Claino ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Claino

Milly Lake
Milly Lake

9,2 / 10 (40 hodnotenie)

Milly Lake sa môže pochváliť záhradou a terasou a ponúka ubytovanie v meste Claino s bezplatným Wi-Fi a výhľadom na hory.Dovolenkový dom s bezplatným súkromným parkoviskom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je rybolov, kanoistika a cyklistika.

Locazione Turistica La Pocetta-1
Locazione Turistica La Pocetta-1

9 / 10 (7 hodnotenie)

Locazione Turistica La Pocetta-1 sa nachádza v meste Claino, 18 km od vrchu Generoso a 21 km od výstaviska Lugano, v oblasti, kde sa môžete venovať cyklistike.Toto plážové ubytovacie zariadenie ponúka prístup na balkón a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Locazione Turistica La Pocetta-2
Locazione Turistica La Pocetta-2

9 / 10 (6 hodnotenie)

Locazione Turistica La Pocetta-2 sa nachádza v meste Claino, len 21 km od výstaviska Lugano a ponúka ubytovanie na pláži s bezplatným Wi-Fi.Ponúka súkromné bbparkovisko a je vzdialený 18 km od vrchu Generoso.

Locazione Turistica Il Torrione-2
Locazione Turistica Il Torrione-2

9 / 10 (2 hodnotenie)

Locazione Turistica Il Torrione-2 sa nachádza v meste Claino v regióne Lombardia a ponúka balkón a výhľad na hory.Ubytovacie zariadenie má výhľad na jazero a je vzdialené 17 km od vrchu Generoso a 21 km od výstaviska Lugano.