Ubytovanie v meste Cima

Mesto Cima sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Cima ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Cima

Cima Caravina
Cima Caravina

10 / 10 (4 hodnotenie)

Cima Caravina s výhľadom na jazero ponúka ubytovanie s patiom a kávovarom, približne 11 km od výstaviska Lugano.Apartmán s bezplatným súkromným parkoviskom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať aktivitám, ako je pešia turistika a cyklistika.

Room with a View
Room with a View

9,4 / 10 (19 hodnotenie)

Ubytovacia jednotka Room with a View sa nachádza v meste Cima, 11 km od výstaviska Lugano a 12 km od stanice Lugano. Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom objekte, ako aj bezplatné súkromné bbparkovisko pre hostí, ktorí prídu autom.Toto ubytovacie zariadenie je vzdialené asi 20 km od vily Carlotta, 20 km od Swiss Miniatur a 27 km od hory Generoso.Hostia môžu využiť vírivku alebo si vychutnať výhľad na jazero.

Villa L'Approdo
Villa L'Approdo

7 / 10 (1 hodnotenie)

Vila L'Approdo sa nachádza na brehu jazera Lugano a ponúka ubytovanie v meste Cima, 12 km od Lugana a 24 km od mesta Como.Hostia môžu relaxovať na zariadenom patiu a využívať bezplatné súkromné bbparkovisko.