Ubytovanie v meste Bari Palese

Mesto Bari Palese sa nachádza v regióne Apulia v štáte Taliansko. Celkovo v meste Bari Palese ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Bari Palese

Karol Airport Bari
Karol Airport Bari

8,9 / 10 (340 hodnotenie)

Hotel Karol Airport Bari sa nachádza v meste Bari Palese, 10 km od divadla Teatro Margherita a 10 km od katedrály v Bari.Vo všetkých priestoroch je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na mieste je k dispozícii súkromné bbparkovisko.

The Architect
The Architect

8,9 / 10 (77 hodnotenie)

Sada 1.Hotel The Architect sa nachádza 2 km od pláže Palese a ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, terasou a recepciou s nepretržitou prevádzkou.V celom objekte môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Lucia's apartaments
Lucia's apartaments

8,2 / 10 (118 hodnotenie)

Nachádza sa v Bari Palese, 2.Apartmány Lucia sa nachádzajú 1 km od pláže Palese a 11 km od katedrály Bari. Ponúkajú ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a záhradu s terasou a výhľadom do záhrady.

Coco'S Rooms
Coco'S Rooms

8,1 / 10 (636 hodnotenie)

Ubytovacie zariadenie Coco'S Rooms sa nachádza v meste Bari Palese 1,2 km od Scuola Allievi Finanzieri Bari a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a terasou.

Casa Viky
Casa Viky

7,1 / 10 (108 hodnotenie)

Penzión Casa Viky sa nachádza na pláži v meste Bari Palese a ponúka záhradu a bezplatné Wi-Fi. Personál môže zabezpečiť kyvadlovú dopravu.