Ubytovanie v meste Alzano Lombardo

Mesto Alzano Lombardo sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Alzano Lombardo ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Alzano Lombardo

AGRITURISMO CA' FENILE
AGRITURISMO CA' FENILE

10 / 10 (24 hodnotenie)

Agriturismo CA' FENILE s výhľadom na hory v meste Alzano Lombardo ponúka ubytovanie, sezónny vonkajší bazén, záhradu, spoločný salónik, terasu a reštauráciu.Pri pobyte na farme môžete bezplatne využívať Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné bbparkovisko.

B&B Le Civette
B&B Le Civette

9,1 / 10 (96 hodnotenie)

B\u0026B Le Civette s výhľadom na mesto, bezplatným Wi-Fi a bezplatným súkromným parkoviskom sa nachádza v Alzano Lombardo, 8.4 km od štadióna Gewiss.

Alzano Panorama
Alzano Panorama

9 / 10 (2 hodnotenie)

Alzano Panorama s výhľadom na hory sa nachádza v Alzano Lombardo, 7.5 km od Centro Congressi Bergamo a 8.2 km od Teatro Donizetti Bergamo.K dispozícii je bezplatné súkromné bbparkovisko.7 km od štadióna Gewiss a 7.5 km od Accademia Carrara.

Supercentral one room flat, 16 min to Bergamo airport
Supercentral one room flat, 16 min to Bergamo airport

6,9 / 10 (12 hodnotenie)

Supercentrálny jednoizbový byt, 16 minút na letisko Bergamo sa nachádza v Alzano Lombardo, 7.8 km od štadióna Gewiss, 8.6 km od Accademia Carrara a 8.6 km od Centro Congressi Bergamo.Tento apartmán sa nachádza 10 km od Cappella Colleoni a 10 km od výstaviska Fiera di Bergamo.