Ubytovanie v meste Agra

Mesto Agra sa nachádza v regióne Lombardy v štáte Taliansko. Celkovo v meste Agra ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Agra

Un’oasi di pace
Un’oasi di pace

8,8 / 10 (54 hodnotenie)

Nachádza sa v Agrate Brianza, len 8.Un’oasi di pace sa nachádza 7 km od vily Fiorita a ponúka ubytovanie so záhradou, terasou a bezplatným Wi-Fi.Tento apartmán je vzdialený 17 km od mesta Leolandia a 19 km od stanice metra Lambrate.

Casa Torretta
Casa Torretta

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Casa Torretta s výhľadom na hory ponúka ubytovanie so sezónnym vonkajším bazénom a terasou približne 25 km od stanice Lugano.Tento dovolenkový dom má súkromný bazén, záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné bbparkovisko.

Beat House&Apartments
Beat House&Apartments

8,1 / 10 (32 hodnotenie)

Beat House\u0026Apartments sa nachádza v Agrate Brianza, 17 km od stanice metra Lambrate, 18 km od Leolandie a 18 km od stanice metra Centrale.Ubytovanie je 8.1 km od vily Fiorita a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom objekte.

Locazione Turistica Fiorella-3
Locazione Turistica Fiorella-3

8 / 10 (2 hodnotenie)

Locazione Turistica Fiorella-3 s výhľadom na jazero ponúka ubytovanie s terasou a kávovarom, približne 26 km od výstaviska Lugano.Nachádza sa 24 km od stanice Lugano a ponúka záhradu a bezplatné súkromné bbparkovisko.