Ubytovanie v meste Zorraquín

Mesto Zorraquín sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Zorraquín ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Zorraquín

Apartamento Usarena en Ezcaray
Apartamento Usarena en Ezcaray

10 / 10 (3 hodnotenie)

Apartamento Usarena en Ezcaray ponúka ubytovanie v Zorraquíne, 22 km od mesta Rioja Alta. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Apartmán má balkón s výhľadom na hory, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchynský kút s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na letisko Burgos je to 70 km. ..

Apartamento Ezcaray con Piscina
Apartamento Ezcaray con Piscina

8,9 / 10 (37 hodnotenie)

V ubytovaní Apartamento Ezcaray con Piscina máte nárok na zľavu Genius! Apartamento Ezcaray con Piscina sa nachádza v obci Zorraquín, iba 22 km od štvrte Rioja Alta, a ponúka bar, tenisový kurt a nepretržite otvorenú recepciu. V okolí sa môžete venovať cyklistike a stolnému tenisu. Apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, relaxovať v záhrade alebo sa venovať pešej turistike alebo lyžovaniu. Na letisko Burgos je to 70 km. ..

Apartamento Duplex en Ezcaray
Apartamento Duplex en Ezcaray

8 / 10 (3 hodnotenie)

Apartamento Duplex en Ezcaray sa nachádza asi 22 km od mesta Rioja Alta a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Výhľad smeruje do záhrady. Apartmán má terasu, výhľad na mesto, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne s bidetom a vaňou. Uteráky a posteľná bielizeň sú k dispozícii za príplatok. Po dni strávenom pešou turistikou, lyžovaním alebo rybárčením môžu hostia relaxovať v spoločnom salóniku. Na letisko Burgos je to 70 km. ..

Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo
Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo

6,5 / 10 (4 hodnotenie)

Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo ponúka ubytovanie so záhradou a balkónom, asi 22 km od mesta Rioja Alta. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Prázdninový dom má 4 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. K dispozícii je aj gril. Letisko Burgos je vzdialené 70 km. ..