Ubytovanie v meste Zeberio

Mesto Zeberio sa nachádza v regióne Baskicko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Zeberio ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Zeberio

Estudios Ermitabarri
Estudios Ermitabarri

9,1 / 10 (219 hodnotenie)

Estudios Ermitabari sa nachádza v obci Zeberio, 21 km od katedrály Santiago, a ponúka terasu, nefajčiarske izby a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Hotel stojí 22 km od divadla Arriaga, 22 km od železničnej stanice Abando a stanice metra San Mamés. Výhľad smeruje na hory. Všetky apartmány majú káblovú TV s plochou obrazovkou, chladničku, kávovar, bidet, toaletné potreby zdarma a šatníkovú skriňu. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu, fén a posteľnú bielizeň. Penzión stojí 22 km od múzea výtvarného umenia Bilbao a 23 km od štadióna San Mamés. Letisko Bilbao je vzdialené 29 km. ..

Casa en el corazón de la montaña.
Casa en el corazón de la montaña.

Casa en el corazón de la montaña sa nachádza v Zeberiu, 16 km od divadla Arriaga, železničnej stanice Abando a stanice metra San Mamés. Ponúka záhradu a terasu. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Tento apartmán má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať vírivku. Casa en el corazón de la montaña sa nachádza 16 km od múzea výtvarného umenia Bilbao a 17 km od štadióna San Mamés. Na letisko Bilbao je to 23 km. ..