Ubytovanie v meste Zaldierna

Mesto Zaldierna sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Zaldierna ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Zaldierna

Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray
Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray

9,4 / 10 (33 hodnotenie)

Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray sa nachádza v obci Zaldierna a ponúka reštauráciu, bar, záhradu, bezplatné Wi-Fi pripojenie a výhľad do záhrady. 45 km od Mirandy de Ebro. Apartmán má 2 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na rieku. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky a španielsky. K dispozícii je gril a slnečná terasa. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Apartmán je vzdialený 5 km od Ezcaray a 47 km od Laguardie. Na letisko Vitoria je to 85,2 km. ..

El Rincon De Zaldierna
El Rincon De Zaldierna

7,4 / 10 (40 hodnotenie)

V ubytovaní El Rincon De Zaldierna máte nárok na zľavu Genius! El Rincon de Zaldierna sa nachádza v centre Sierra de la Demanda, iba 15 km od lyžiarskeho strediska Val d'Ezcaray, a ponúka vykurované apartmány s bezplatným Wi-Fi. V apartmánoch sa môžu ubytovať 4 osoby a sú v nich 2 samostatné postele a 1 rozkladacia pohovka. Majú posedenie s TV s plochou obrazovkou a jedálenským stolom. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Kuchynský kút je vybavený mikrovlnnou rúrou, kávovarom a riadom. Ubytovanie je vzdialené 150 metrov od baru a reštaurácie a 5 km od najbližšieho supermarketu. V okolí sa môžete venovať pešej turistike alebo cyklistike pozdĺž rieky Oja. Do mesta Logroño dôjdete autom za 1 hodinu. ..