Ubytovanie v meste Vulpellac

Mesto Vulpellac sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vulpellac ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vulpellac

Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool
Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool

9,7 / 10 (14 hodnotenie)

V ubytovaní Charming Holiday Home vo Vulpellac so Shared Pool máte nárok na zľavu Genius! Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool sa nachádza v meste Vulpellac, 21 km od morskej rezervácie Medes Islands, 31 km od železničnej stanice Girona a 43 km od Dalieho múzea. Tento prázdninový dom sa nachádza 31 km od mosta Pont de Pedra a 44 km od železničnej stanice Figueres Vilafant. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 oddelené spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 2 kúpeľne. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať vonkajší bazén. 13 km od golfového ihriska Emporda sa nachádza 13 km od golfového ihriska Playa de Pals. Na letisko Girona-Costa Brava je to 46 km. ..

Joan La Bisbal
Joan La Bisbal

Joan La Bisbal sa nachádza v meste Vulpellac, 25 km od morskej rezervácie Medes Islands, 30 km od železničnej stanice Girona a 43 km od Dalieho múzea. Ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a reštauráciu. Vila má 4 spálne a balkón s výhľadom do záhrady. Táto vila má terasu s výhľadom na bazén, káblovú TV, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 3 kúpeľne so sprchou a fénom. Na mieste si môžete prenajať auto. Joan La Bisbal sa nachádza 50 km od golfového ihriska Peralada a 15 km od golfového ihriska Emporda. Na letisko Girona-Costa Brava je to 46 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

FridaysFlats Beautiful House In Vulpellac
FridaysFlats Beautiful House In Vulpellac

FridaysFlats Beautiful House sa nachádza v meste Vulpellac. Ubytovanie sa nachádza v meste Vulpellac a ponúka súkromný bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dom stojí 43 km od Dalieho múzea a 13 km od golfového ihriska Emporda. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 4 spálne, káblovú TV a kuchyňu s chladničkou a sporákom. Dovolenkový dom stojí 21 km od morskej rezervácie Medes Islands a 31 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 46 km. ..