Ubytovanie v meste Villanueva

Mesto Villanueva sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Villanueva ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Villanueva

Vibrant holiday home in Villanueva with terrace
Vibrant holiday home in Villanueva with terrace

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

Vibrant holiday home in Villanueva with terrace sa nachádza v obci Villanueva, 14 km od prístavu Santander a 15 km od Puerto Chico. Ponúka záhradu a klimatizáciu. Nachádza sa 15 km od festivalového paláca Santander a ponúka spoločnú kuchyňu. Prázdninový dom má terasu, 1 spálňu, obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Vibrant holiday home in Villanueva with terrace sa nachádza 18 km od paláca La Magdalena a polostrova Magdalena. Na letisko Santander je to 10 km. ..

Habitaciones Dobles en Casa
Habitaciones Dobles en Casa

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Habitaciones Dobles en Casa sa nachádzajú asi 14 km od prístavu Santander a ponúkajú ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom do záhrady. Toto ubytovanie v súkromí je vzdialené 15 km od Puerto Chico a 15 km od festivalového paláca Santander. Toto ubytovanie v súkromí zahŕňa 3 spálne, obývaciu izbu a 1 kúpeľňu s fénom a bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Ubytovanie je vzdialené 18 km od paláca La Magdalena a polostrova Magdalena. Habitaciones Dobles en Casa sa nachádzajú 10 km od letiska Santander. ..

Casa con gran jardín y piscina en Cabarceno
Casa con gran jardín y piscina en Cabarceno

8,4 / 10 (11 hodnotenie)

Nachádza sa vo Villanueva, Casa con gran jardín y piscina sk Cabarceno ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom do záhrady. Nachádza sa 15 km od prístavu Santander a ponúka sezónny vonkajší bazén a bezplatné parkovanie. Tento prázdninový dom má 4 spálne, TV s plochou obrazovkou a kuchyňu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 16 km od Puerto Chico a festivalového paláca Santander. Na letisko Santander je to 11 km. ..

Casona Dos Lagos
Casona Dos Lagos

8,1 / 10 (394 hodnotenie)

V ubytovaní Casona Dos Lagos máte nárok na zľavu Genius! Tento kamenný vidiecky dom sa nachádza uprostred zelených záhrad s jazerami vo Villanueva de Villaescusa a ponúka bar, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Vykurované izby majú TV a balkón. Každý má vlastnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. K dispozícii je tiež zdieľaný lounge a terasa. V spoločnej obývacej izbe je TV, komín a malá knižnica. Na letisko Santander dôjdete za 10 minút a do centra mesta za 15 minút. Santander ponúka širokú škálu obchodov, reštaurácií a pláže. Prírodná rezervácia Cabarceno je vzdialená 1,5 km. ..