Ubytovanie v meste Villalba dels Arcs

Mesto Villalba dels Arcs sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Villalba dels Arcs ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Villalba dels Arcs

Casa Solé
Casa Solé

9,4 / 10 (22 hodnotenie)

Casa Solé ponúka ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania v obci Vilalba dels Arcs. Wi-Fi je dostupné zadarmo. Apartmán má TV a DVD prehrávač. K dispozícii je plne vybavená kuchyňa s mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu. V okolí sa môžete venovať cyklistike, rybárčeniu a pešej turistike. Na letisko Reus je to 62 km. ..

Cals iaios
Cals iaios

9,4 / 10 (8 hodnotenie)

V ubytovaní Cals iaios máte nárok na zľavu Genius! Cals iaios ponúka ubytovanie v obci Villalba dels Arcs, 44 km od katedrály Tortosa. Ubytovanie je vzdialené 44 km od prístavov Els a ponúka bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Prázdninový dom má balkón, výhľad na mesto, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 1 kúpeľňu so sprchou. Na letisko Reus je to 82 km. ..

Sidharta Room
Sidharta Room

7,9 / 10 (36 hodnotenie)

Sidharta Room sa nachádza 44 km od prístavu Els a ponúka zdieľaný lounge a ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. V spoločnej kúpeľni nájdete sprchu, bezplatné toaletné potreby a fén. Na farme sa podávajú à la carte alebo kontinentálne raňajky. Sidharta Room sa nachádza 44 km od katedrály Tortosa. Na letisko Reus je to 82 km..