Ubytovanie v meste Viliella

Mesto Viliella sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Viliella ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Viliella

Casa rural Molí del Salt - Cerdanya
Casa rural Molí del Salt - Cerdanya

9,7 / 10 (18 hodnotenie)

Casa rural Moli del Salt - Cerdanya sa nachádza približne 26 km od obce Masella a ponúka výhľad do záhrady, priamy prístup na zjazdovku a balkón. Real je vzdialené 33 km od Real Club de Golf Cerdany a ponúka bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Prázdninový dom má terasu, 3 spálne, obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchyňu. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Casa rural Moli del Salt - Cerdanya sa nachádza 35 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró a 38 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 42 km. ..

Cal Tià
Cal Tià

8,7 / 10 (23 hodnotenie)

Cal Tià sa nachádza vo Vilielle, 26 km od Maselly a 33 km od Real Club de Golf de Cerdaña. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Ponúka terasu, výhľad na rieku a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Vidiecky dom má terasu, výhľad na hory, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Na mieste je záhrada s grilom av okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Vidiecky dom stojí 35 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró a 38 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 42 km. ..