Ubytovanie v meste Vilardida

Mesto Vilardida sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vilardida ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vilardida

Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA
Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA

9,4 / 10 (140 hodnotenie)

Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA sa nachádza v meste Vilardida a ponúka wellness centrum a krytý bazén. Ponúka výhľad na malebnú krajinu Alt Camp a izby s TV s plochou obrazovkou. Les Vinyes Alojamiento Rural Boutique & SPA má svetlý interiér s drevenými podlahami a trámovými stropmi. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou alebo ventilátorom. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu. Vinyes má kúpele so saunou, vírivkou a širokou ponukou hydroterapie a masáží. Okolie je ideálne na jazdu na koni, pešiu turistiku a cykloturistiku. Do Tarragony a Barcelony dôjdete autom za necelú hodinu. ..

Cal Calaf
Cal Calaf

9 / 10 (29 hodnotenie)

Cal Calaf sa nachádza vo Vilardide, 31 km od prístavu Tarragona, a ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytovanie má výhľad do záhrady a terasu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na mesto, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Cal Calaf sa nachádza 41 km od zábavného parku PortAventura a zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 28 km. ..