Ubytovanie v meste Vilafant

Mesto Vilafant sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vilafant ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vilafant

AVI PEP
AVI PEP

9,7 / 10 (35 hodnotenie)

V ubytovaní AVI PEP máte nárok na zľavu Genius! AVI PEP sa nachádza vo Vilafante a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, fitnes centrum, terasu, Wi-Fi zadarmo a výhľad na mesto. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, rybárčeniu a stolnému tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Počas pobytu v prázdninovom dome môžu hostia využívať wellness centrum s vírivkou a termálnym kúpeľom. Na mieste si môžete zahrať šípky av okolí sa venovať cyklistike. Ubytovanie je vzdialené 3,5 km od Dalieho múzea a 12 km od golfového ihriska Peralada. AVI PEP stojí 54 km od letiska Girona-Costa Brava a za príplatok zaisťuje kyvadlovú dopravu na letisko. ..

Les Oliveres - casa- apartament
Les Oliveres - casa- apartament

9,2 / 10 (57 hodnotenie)

V ubytovaní Les Oliveres - casa-apartament máte nárok na zľavu Genius! Les Oliveres - casa-apartament sa nachádza vo Vilafante, 1,9 km od Dalieho múzea a 10 km od golfového ihriska Peralada. Ponúka terasu a výhľad na hory. K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko, nepretržite otvorená recepcia a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhľad na mesto, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Les Oliveres - casa-apartament je vzdialený 44 km od železničnej stanice Girona a morskej rezervácie Medes Islands. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 55 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..