Ubytovanie v meste Vilac

Mesto Vilac sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vilac ponúkame 8 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vilac

Somnis de l´Empordà
Somnis de l´Empordà

9,6 / 10 (179 hodnotenie)

V ubytovaní Somnis de l´Empordà máte nárok na zľavu Genius! Somnis de l'Empordà sa nachádza v meste Torroella de Fluviá a ponúka bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko. K dispozícii je záhrada s grilom. Tento vidiecky dom má v niektorých izbách terasu alebo balkón. K dispozícii sú 2 dvojlôžkové izby s manželskou posteľou, 2 rodinné spálne a kúpeľne so županmi, toaletnými potrebami zdarma a fénom. K dispozícii je tiež zdieľaný lounge s TV. Somnis de l'Empordà sa nachádza 30 km od Girony a 14 km od Roses. Na letisko Girona-Costa Brava je to 40 km. ..

Hotel Aires de l'Emporda
Hotel Aires de l'Emporda

9,3 / 10 (429 hodnotenie)

Hotel Aires de l'Emporda sa nachádza vo Vilacolume, 13 km od Dalieho múzea, a ponúka ubytovanie s fitness centrom, bezplatným súkromným parkoviskom, záhradou a terasou. Tento 4-hviezdičkový hotel ponúka bezplatné Wi-Fi, reštauráciu a bar. K dispozícii je izbová služba a turistické informácie. Hotel poskytuje klimatizované izby s písacím stolom, kávovarom, minibarom, bezpečnostnou schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou s bidetom. Hotel Aires de l'Emporda poskytuje ubytovanie v izbách s posteľnou bielizňou a uteráky. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu alebo à la carte. Hotel Aires de l'Emporda má detské ihrisko. V tomto 4-hviezdičkovom hoteli si môžete požičať bicykle av okolí sa venovať cyklistike. Hotel stojí 21 km od golfového ihriska Peralada Golf a 32 km od morskej rezervácie Medes Islands. Na letisko Girona-Costa Brava je to 54 km. ..

Casa del Fotógrafo - Valle de Aran
Casa del Fotógrafo - Valle de Aran

9,3 / 10 (29 hodnotenie)

Casa del Fotógrafo - Valle de Aran sa nachádza 34 km od golfového ihriska Luchon a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má terasu, výhľad na mesto, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na letisko Tarbes Lourdes Pyrénées je to 123 km. ..

Apartament Casa Rey
Apartament Casa Rey

9,3 / 10 (19 hodnotenie)

Apartament Casa Rey sa nachádza v meste Vilac. Apartmán s krbom a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 2 oddelené spálne, obývaciu izbu a kúpeľňu s toaletnými potrebami zdarma. V kuchyni je umývačka riadu, sporák, mikrovlnná rúra a kávovar. K dispozícii je predaj skipasov a lyžiareň. Apartmán Casa Rey je vzdialený 15 km od Baqueira-Beret. ..

Apartamentos Solsalient
Apartamentos Solsalient

8,3 / 10 (105 hodnotenie)

V ubytovaní Apartamentos Solsalient máte nárok na zľavu Genius! Apartamentos Solsalient ponúka ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania v: Vilac. Súčasťou apartmánov je posedenie. K dispozícii je plne vybavená kuchyňa s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. V zdieľanej kúpeľni nájdete sprchu alebo vaňu. Výhľad smeruje na hory a rieku. Apartamentos Solsalient má aj záhradu. Parkovanie na mieste je zadarmo. ..

VILAC 2
VILAC 2

8,2 / 10 (6 hodnotenie)

V ubytovaní VILAC 2 máte nárok na zľavu Genius! VILAC 2 sa nachádza v meste Vilac, iba 48 km od Col de Peyresourde, a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko. Nachádza sa 34 km od golfového ihriska Luchon a poskytuje turistické informácie. Apartmán má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a balkón s výhľadom na mesto. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu. Na letisko Tarbes Lourdes Pyrénées je to 123 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Ferienwohnung Pinea
Ferienwohnung Pinea

Ferienwohnung Pinea sa nachádza vo Vilacolume a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, jazde na koni a windsurfingu. Apartmán má 2 spálne, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchynský kút s chladničkou a umývačkou riadu, práčku a 1 kúpeľňu so sprchou. Na mieste je terasa av okolí sa môžete venovať potápaniu a rybárčeniu. Apartmán Ferienwohnung Pinea je vzdialený 14 km od Dalieho múzea a 21 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 54 km. ..

La Haya
La Haya

La Haya sa nachádza iba 21 km od golfového ihriska Peralada vo Vilacolume a ponúka ubytovanie s balkónom, záhradou a vonkajším bazénom. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Vila má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom do záhrady. K dispozícii je aj gril. La Haya sa nachádza 32 km od morskej rezervácie Medes Islands a 42 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 54 km. ..