Ubytovanie v meste Vilabella

Mesto Vilabella sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vilabella ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vilabella

Cal Vibo
Cal Vibo

9,6 / 10 (9 hodnotenie)

Cal Vibo ponúka ubytovanie vo Vilabelle, 18 km od pláže Playa Larga a 40 km od Sitges. 16 km od Tarragóny. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má posedenie, jedálenský kút a kuchyňu s umývačkou riadu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste si môžete zahrať stolný tenis av okolí sa venovať jazde na koni a pešej turistike. Cal Vibo sa nachádza 30 km od Cambrils a 23 km od La Pinedy. Na letisko Reus je to 25 km. ..

Casa Rural Cal Parines
Casa Rural Cal Parines

9,5 / 10 (13 hodnotenie)

Casa Rural Cal Parines sa nachádza vo Vilabelle, iba 21 km od prístavu Tarragona, a ponúka ubytovanie so sezónnym vonkajším bazénom, záhradou, spoločným salónikom a bezplatným Wi-Fi. Tento vidiecky dom stojí 19 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 14 km od kláštora Santes Creus. Vidiecky dom sa skladá zo 4 samostatných spální, 3 kúpeľní a obývacej izby. Vidiecky dom má aj 3 kúpeľne. Vidiecky dom má aj terasu a gril. Casa Rural Cal Parines sa nachádza 31 km od zábavného parku PortAventura a zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 21 km. ..