Ubytovanie v meste Ventosa

Mesto Ventosa sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ventosa ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ventosa

Loft & Garden
Loft & Garden

9,6 / 10 (44 hodnotenie)

Samostatne stojaci prázdninový dom Loft & Garden sa nachádza v meste Ventosa a je obklopený vinicami. 17 km od mesta Logroño. Ponúka výhľad na hory. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Apartmán má kuchyňu s umývačkou riadu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. K dispozícii je aj priestranná záhrada s grilom. Loft & Garden leží 3 km od Sotes a 26 km od Haro. Letisko Logroño Agoncillo je vzdialené 32 km. ..

Hotel Rural Las Águedas
Hotel Rural Las Águedas

9,1 / 10 (212 hodnotenie)

Tento dom z 18. storočia sa nachádza v obci Ventosa, 15 minút jazdy od mesta Logroño. Ponúka 6 individuálne zariadených izieb s bezplatným pripojením na internet a TV s plochou obrazovkou. Hotel Las Águedas má izby s vlastnou kúpeľňou s fénom a umývadlom. Interiér zahŕňa lustre, drevené postele a nočné stolíky. Všetky izby majú výhľad do pôvabných dedinských ulíc. Las Águedas má bar s očarujúcou verandou, kde si môžete vychutnať drink s výhľadom na trávnik. K dispozícii je aj priestranný salónik s TV, doskovými hrami a knižnicou. Vonku nájdete gril. Ventosa sa nachádza na pútnickej ceste Camino de Santiago a je obklopený vinicami a poľami. Golfový klub Sojuela je vzdialený 20 minút jazdy a kláštory Yuso a Suso 35 minút jazdy. ..

ALBERGUE SAN SATURNINO
ALBERGUE SAN SATURNINO

8,6 / 10 (626 hodnotenie)

ALBERGUE SAN SATURNINO sa nachádza v obci Ventosa, 20 km od múzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Ponúka záhradu, spoločný salónik, terasu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Hotel stojí 20 km od Španielskej federácie priateľov združenia Camino de Santiago, 21 km od železničnej stanice Logrono a 21 km od Medzinárodnej univerzity La Rioja. Hotel je nefajčiarsky a stojí 20 km od radnice Logroño. Izby v hosteli majú balkón s výhľadom na mesto. Všetky izby majú písací stôl a kávovar. ALBERGUE SAN SATURNINO stojí 21 km od univerzity La Rioja a 22 km od konferenčného centra Riojaforum. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 33 km. ..