Ubytovanie v meste Valsain

Mesto Valsain sa nachádza v regióne Kastília a León v štáte Španielsko. Celkovo v meste Valsain ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Valsain

Hotel Rural El Jardin de la Hilaria
Hotel Rural El Jardin de la Hilaria

8,7 / 10 (297 hodnotenie)

Hotel Rural El Jardín de la Hilária sa nachádza vo Valsaine a ponúka záhradu, terasu, reštauráciu a bar. Ubytovanie je vzdialené asi 17 km od námestia Plaza Mayor, 9,1 km od prírodnej rezervácie Peñalara a 16 km od Alcazar de Segovia. Hotel ponúka saunu, izbovú službu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Všetky izby majú šatníkovú skriňu, TV, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň a uteráky. Niektoré izby majú kuchynku s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a varnou doskou. Hotel Rural Jardin de la Hilária podáva raňajky formou bufetu alebo kontinentálne raňajky. Ubytovanie je vzdialené 17 km od pamätníka Loba Capitolina a 18 km od mestských hradieb Segovia. Na letisko Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km. ..

Casa Rural La Chata by Vivere Stays
Casa Rural La Chata by Vivere Stays

7,9 / 10 (941 hodnotenie)

Chata by Vivere Stays na ubytovanie Casa Rural máte nárok na zľavu Genius! Hotel Casa Rural Vivere Stays ponúka ubytovanie v obci Valsain, 18 km od námestia Plaza Mayor a 10 km od prírodnej rezervácie Peñalara. Tento vidiecky dom má TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami, fénom a sprchou. Hotel Vivere Stays sa nachádza 17 km od Alcazar de Segovia a 18 km od pamätníka Loba Capitolina. Na letisko Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 78 km. ..