Ubytovanie v meste Vallfogona

Mesto Vallfogona sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Vallfogona ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vallfogona

CAL GUINEU
CAL GUINEU

9,5 / 10 (15 hodnotenie)

CAL GUINEU sa nachádza vo Vallfogona de Balaguer, 24 km od železničnej stanice Lleida, a ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytovanie má výhľad do záhrady a terasu. Prázdninový dom má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. Personál recepcie hovorí po katalánsky, anglicky a španielsky a ochotne vám poskytne praktické informácie o okolí. K dispozícii je aj gril. CAL GUINEU stojí 25 km od okresnej rady Lleida a nadácie Adesma. Na letisko Lleida-Alguaire je to 38 km. ..

Agradable casa rural con piscina privada
Agradable casa rural con piscina privada

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

Agradable casa rural con piscina privada sa nachádza vo Vallfogona de Balaguer, iba 28 km od železničnej stanice Lleida, a ponúka ubytovanie so záhradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dom má aj vlastný bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 8 samostatných spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu a 5 kúpeľní. K dispozícii je aj 5 kúpeľní. Hostia môžu využívať vonkajší bazén. Agradable casa rural con piscina privada stojí 28 km od Španielskej asociácie proti rakovine a 29 km od provinčnej rady Lleida. Na letisko Lleida-Alguaire je to 41 km. ..

Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb
Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb

8 / 10 (204 hodnotenie)

Hotel Balneari de Vallfogona ponúka hosťom rôzne procedúry a kúpele s využitím známej miestnej liečivej minerálnej vody. Elegantné izby sú vybavené županom a papučami. V cene niektorých izieb je zahrnutý 40-minútový vstup do termálneho bazéna na osobu a deň. K dispozícii je aj vírivka a parná sauna. K dispozícii sú aj relaxačné, dýchacie a zadné procedúry. Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb sa nachádza v atraktívnych záhradách a ponúka letný bazén. K dispozícii je aj fitness centrum, TV miestnosť, reštaurácia a kaviareň. V spoločných priestoroch je zadarmo k dispozícii internet. Hotel Balneari sa nachádza 74 km od Tarragóny. Hostia môžu navštíviť kláštory Vallbona de los Monges, Poblet a Santes Creus. ..