Ubytovanie v meste Urus

Mesto Urus sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Urus ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Urus

El Paller d'Urús
El Paller d'Urús

9,6 / 10 (83 hodnotenie)

V ubytovaní El Paller d'Urus máte nárok na zľavu Genius! El Paller d'Urús sa nachádza asi 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria a ponúka ubytovanie s terasou, kávovarom a výhľadom do záhrady. Ponúka terasu, gril, výhľad na hory a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán má balkón, výhľad na mesto, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Po dni strávenom pešou turistikou alebo lyžovaním môžu hostia relaxovať v záhrade alebo v spoločnom salóniku. Apartmán je vzdialený 4,1 km od obce Masella a 13 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 45 km. ..

Cal Pedrals II
Cal Pedrals II

9,5 / 10 (18 hodnotenie)

Cal Pedrals II sa nachádza asi 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria a ponúka ubytovanie s terasou, kávovarom a výhľadom na hory. Ponúka záhradu, terasu, výhľad na mesto a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Tento prázdninový dom má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Cal Pedrals II stojí 4,2 km od obce Masella a 13 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 45 km. ..

Loft Cal Pedrals
Loft Cal Pedrals

9,3 / 10 (23 hodnotenie)

Loft Cal Pedrals sa nachádza asi 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria a ponúka ubytovanie s terasou, kávovarom a výhľadom na hory. Ponúka záhradu, terasu, výhľad na mesto a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Tento apartmán má 1 spálňu, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Loft Cal Pedrals sa nachádza 4,2 km od obce Masella a 13 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 45 km. ..

HORT DE CAL BENET
HORT DE CAL BENET

9,3 / 10 (23 hodnotenie)

V ubytovaní HORT DE CAL BENET máte nárok na zľavu Genius! HORT DE CAL BENET sa nachádza v Uruse, 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria, 4,6 km od Maselly a 13 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Tento apartmán ponúka výhľad na hory a do záhrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhľad na mesto, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. HORT DE CAL BENET sa nachádza 14 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña a 15 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 45 km. ..

Cal Pedrals Pairal
Cal Pedrals Pairal

9,2 / 10 (20 hodnotenie)

Cal Pedrals Pairal sa nachádza asi 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Tento vidiecky dom ponúka bezplatné Wi-Fi a terasu. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na mesto má 5 spální, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 3 kúpeľne so sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Hostia môžu využívať záhradu av okolí sa venovať pešej turistike a rybárčeniu. Cal Pedrals Pairal sa nachádza 4,2 km od obce Masella a 13 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 45 km. ..