Ubytovanie v meste Ullastret

Mesto Ullastret sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ullastret ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ullastret

Holiday Home Ullastreta
Holiday Home Ullastreta

9 / 10 (3 hodnotenie)

Holiday Home Ullastreta sa nachádza v Ullastrete, 16 km od morskej rezervácie Medes Islands, 31 km od železničnej stanice Girona a 40 km od Dalieho múzea. Ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou, fénom a práčkou. Nechýba ani TV. Prázdninový dom stojí 48 km od golfového ihriska Peralada a 9,2 km od golfového ihriska Emporda. Na letisko Girona-Costa Brava je to 47 km. ..

Apartament Farigola
Apartament Farigola

7,8 / 10 (4 hodnotenie)

Apartmán Farigola sa nachádza v Ullastrete, 16 km od morskej rezervácie Medes Islands, a ponúka terasu, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán sa nachádza 30 km od železničnej stanice Girona a 39 km od Dalieho múzea. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddelené spálne, obývaciu izbu a kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. Apartmán má kuchyňu s chladničkou, varnou doskou, kávovarom a rýchlovarnou kanvicou. Apartmán stojí 46 km od golfového ihriska Peralada a 10 km od golfového ihriska Emporda. Na letisko Girona-Costa Brava je to 45 km. ..

Casa Carina
Casa Carina

7,5 / 10 (13 hodnotenie)

Casa Carina sa nachádza v Ullastrete, 16 km od morskej rezervácie Medes Islands, 31 km od železničnej stanice Girona a 40 km od Dalieho múzea. Tento prázdninový dom má aj vlastný bazén. Prázdninový dom má 5 spální, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 48 km od golfového ihriska Peralada a 9,2 km od golfového ihriska Emporda. Na letisko Girona-Costa Brava je to 47 km. ..

Apartament Espígol
Apartament Espígol

7 / 10 (5 hodnotenie)

Apartament Espígol sa nachádza v Ullastrete, 16 km od morskej rezervácie Medes Islands, 30 km od železničnej stanice Girona a 39 km od Dalieho múzea. Ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán sa nachádza 18 km od golfového ihriska Playa de Pals a 30 km od Pont de Pedra. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnú spálňu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a varnou doskou a kúpeľňu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán stojí 46 km od golfového ihriska Peralada a 10 km od golfového ihriska Emporda. Na letisko Girona-Costa Brava je to 45 km. ..