Ubytovanie v meste Tuixen

Mesto Tuixen sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Tuixen ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Tuixen

Pepa
Pepa

9,4 / 10 (5 hodnotenie)

Pepa sa nachádza v Tuixene, 13 km od lyžiarskeho strediska Tuixent - La Vansa, 22 km od lyžiarskeho strediska Port del Comte a 29 km od Massís del Pedraforca. Apartmán má 1 spálňu, obývaciu izbu s TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a 1 kúpeľňu. Apartmán je vzdialený 45 km od golfového ihriska Ribera Salada a 46 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 44 km. ..

Cal Gabriel
Cal Gabriel

9,3 / 10 (71 hodnotenie)

Cal Gabriel sa nachádza v obci Tuixent v prírodnej rezervácii Cadi-Moixerò a ponúka zariadenú terasu a reštauráciu, ktorá podáva bio jedla. Ponúka výhľad na susedné údolie. Ponúka vykurované izby a apartmány zariadené v rustikálnom štýle. Všetky majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zadarmo. Apartmány majú tiež vybavený kuchynský kút a obývaciu izbu s TV. Cal Gabriel má spoločný priestor s krbom, malou knižnicou a stolovými hrami. Personál vám pomôže zaistiť skipasy a lyžiarske kurzy. Okolité pohoria Sierra del Cadí a Pedraforca sú ideálne pre pešiu turistiku, cykloturistiku a lyžovanie. Zjazdovky Port del Comte a Tuixent - La Vansa sú vzdialené 30 minút jazdy. ..

Casa Rural Cal Farragetes
Casa Rural Cal Farragetes

9,2 / 10 (33 hodnotenie)

Casa Rural Cal Farragetes sa nachádza v Tuixente, 200 metrov od prírodnej rezervácie Cadí a turistických chodníkov. Voľný K dispozícii je Wi-Fi. Izby s kúrením Cal Farragetes majú TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou s vaňou. Hotelová reštaurácia ponúka pevné menu zložené z tradičnej kuchyne a po predchádzajúcej rezervácii si hostia môžu dať obed alebo večeru. Casa Rural Cal Farragetes má aj záhradu a bar. K dispozícii je tiež zdieľaný lounge. V obchode penziónu si môžete zakúpiť miestne produkty, turistické knihy a základné predmety. Parkovanie na mieste je zadarmo. ..

Claudina
Claudina

8,2 / 10 (4 hodnotenie)

Claudina sa nachádza v Tuixene, 13 km od lyžiarskeho strediska Tuixent - La Vansa, 22 km od lyžiarskeho strediska Port del Comte a 29 km od Massís del Pedraforca. Apartmán má 2 spálne, plne vybavenú kuchyňu a kúpeľňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdialený 45 km od golfového ihriska Ribera Salada a 46 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró. Claudina leží 44 km od letiska Andorra-La Seu d'Urgell. ..