Ubytovanie v meste Torrecilla en Cameros

Mesto Torrecilla en Cameros sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Torrecilla en Cameros ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Torrecilla en Cameros

Hostal Lóbrega
Hostal Lóbrega

9,7 / 10 (6 hodnotenie)

Hostal Lóbrega sa nachádza v Torrecilla en Cameros, 32 km od múzea La Rioja, a ponúka služby concierge, nefajčiarske izby, zdieľaný lounge, bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch a terasu. Ubytovanie je vzdialené 32 km od katedrály Santa María de la Redonda, radnice Logroño a Španielskej federácie priateľov združenia Camino de Santiago. Výhľad smeruje na hory. Apartmány majú káblovú TV s plochou obrazovkou, mikrovlnnú rúru, kávovar, bidet, toaletné potreby zdarma a šatníkovú skriňu. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu, fén a posteľnú bielizeň. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky a španielsky. Penzión stojí 33 km od železničnej stanice Logrono a Medzinárodnej univerzity La Rioja. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 46 km. ..

Hotel Rural Villa Liquidámbar
Hotel Rural Villa Liquidámbar

9,1 / 10 (80 hodnotenie)

Casa Rural Villa Liquidámbar sa nachádza v statku z 19. storočia v Torrecilla en Cameros. Pohorie Nuevos. Do mesta Logroño je to 30 km. Hostia si môžu prenajať súkromné ​​izby alebo celý ekologický dom. Casa Rural Villa Liquidámbar sa rozkladá na 4 podlažiach a má kamenné múry, šikmé stropy, odhalené drevené trámy a rustikálne zariadenia. Súkromné ​​izby na horných poschodiach majú kúrenie, pohovku, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s fénom a toaletnými potrebami zdarma. Dom sa nachádza na prízemí av 1. poschodí a má TV miestnosť s krbom, DVD prehrávačom a zvukovým systémom, jedálenský kút a pohovky. K dispozícii je tiež dobre vybavená kuchyňa. Casa Rural Villa Liquidámbar má aj záhradu a gril. K ďalším službám patrí úschovňa batožiny, lyžiareň a bezplatné bicykle. Na mieste av okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky, pešej turistiky a rybárčenia. Personál pre vás môže zaistiť vonkajšie aktivity pre deti. ..

Hospederia Sagasta
Hospederia Sagasta

8,9 / 10 (156 hodnotenie)

Hospederia Sagasta sa nachádza v meste Torrecilla en Cameros v regióne Rioja a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a pohodlné dvojlôžkové izby s manželskou posteľou. Na letisko Vitoria je to 126 km. Tento príjemne zariadený vidiecky dom má izby s vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchou, uteráky a toaletnými potrebami zadarmo. Všetky izby majú TV a výhľad. K dispozícii je jedáleň, kde si hostia môžu dať raňajky a obývaciu izbu s barom, krbom a pohodlným posedením. Parkovanie na mieste je zadarmo. Hospederia Sagasta sa nachádza v centre mesta Torrecilla en Cameros a ponúka mnoho príležitostí pre ochutnávky vín, gastronómiu a návštevu zámkov a kláštorov. Vonku sa môžete venovať pešej turistike, jazde na horskom bicykli, rybárčeniu a lyžovaniu. Monasterio de Suso a San Millán de la Cogolla je 1 hodinu jazdy ďaleko a Montes Obarenes Prírodná rezervácia San Zadornil je vzdialená 107 km. Mesto Logroño je vzdialené 30 km. ..

La Casa del Navarro
La Casa del Navarro

4 / 10 (1 hodnotenie)

La Casa del Navarro sa nachádza v Torrecilla en Cameros, 32 km od múzea La Rioja, katedrály Santa María de la Redonda a 33 km od radnice Logroño. Táto chata ponúka výhľad na rieku a do záhrady a bezplatné Wi-Fi. Chata má balkón, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať zdieľaný lounge av okolí sa venovať pešej turistike. Chata stojí 33 km od Španielskej federácie priateľov združenia Camino de Santiago a železničnej stanice Logrono. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 46 km. ..