Ubytovanie v meste Tartareu

Mesto Tartareu sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Tartareu ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Tartareu

Vall Farfanya
Vall Farfanya

9,1 / 10 (19 hodnotenie)

Vall Farfanya sa nachádza asi 43 km od mesta Congost de Montrebei a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom do záhrady. Ubytovanie je vzdialené 45 km od železničnej stanice Lleida a poskytuje bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, relaxovať v záhrade alebo sa venovať pešej turistike. Španielska asociácia proti rakovine a provinčná rada Lleida sú vzdialené 45 km. Letisko Lleida-Alguaire je vzdialené 45 km. ..

Masia Molí de Tartareu
Masia Molí de Tartareu

9 / 10 (341 hodnotenie)

Masia Molí de Tartareu sa nachádza v Tartareu v Katalánsku, 33 km od Lleidy. Ponúka sezónny vonkajší bazén a slnečnú terasu. Na mieste je bar. Komfortné izby majú vlastnú kúpeľňu a výhľad na hory. Raňajky sú zahrnuté v cene. Masia Molí de Tartareu ponúka jedlá a domáce večere. K dispozícii je aj sezónny vonkajší bazén. Masia Molí de Tartareu sa nachádza 40 km od Ponstu a 44 km od Pobla de Segur. ..

Casa Canut
Casa Canut

9 / 10 (67 hodnotenie)

Casa Canut ponúka možnosť ubytovania s domácimi miláčikmi v Tartareu. Ponúka výhľad na hory a do Lleidy je to 35 km. Apartmán má kuchyňu so sporákom, chladničkou a kávovarom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Casa Canut má aj vonkajší bazén. Casa Canut sa nachádza 40 km od mesta Ponts a 42 km od mesta Pobla de Segur. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky a pešej turistiky. ..

El Freginal
El Freginal

9 / 10 (7 hodnotenie)

El Freginal sa nachádza v Tartareu a ponúka ubytovanie s terasou a výhľadom na hory. Ponúka balkón a gril. Tento prázdninový dom má 4 spálne a kúpeľňu s vaňou. Apartmán má posedenie, jedálenský kút a kuchyňu s umývačkou riadu, sporákom a mikrovlnnou rúrou. Hostia môžu relaxovať v záhrade. Prázdninový dom stojí 35 km od Lleidy a 40 km od Ponstu. ..