Ubytovanie v meste Taboadela

Mesto Taboadela sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Taboadela ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Taboadela

Hotel Rock Star
Hotel Rock Star

8,9 / 10 (1488 hodnotenie)

Hotel Rock Star sa nachádza pri diaľnici N525, 5 minút jazdy od krásneho mesta Allariz, ktoré bolo vyhlásené za historické umelecké miesto. V okruhu 20 km od hotela môžete navštíviť prírodné termálne kúpele ako Outariz alebo A Chavasqueira. Hotel je obklopený stromami a ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizované izby vyzdobené fotografiami rockových a popových hviezd z minulosti i súčasnosti. Nájdete v nich TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou, fénom a toaletnými potrebami zdarma. Nápoje a občerstvenie sú k dispozícii od 8:00 do 23:30. Na mieste av okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane pešej turistiky. Niektoré izby majú vlastné parkovisko. Medzi ďalšie atrakcie v okolí patria madridské balkóny a výlety katamaránom pozdĺž kaňonu Sil. Ourense sa nachádza 16 km od hotela Rock Star a 88 km od letiska Santiago de Compostela. ..

Hotel Conde
Hotel Conde

7 / 10 (244 hodnotenie)

Hotel Conde sa nachádza iba 10 km od centra mesta Ourense a ponúka izby s výhľadom do záhrady. Má reštauráciu a terasu. Hotel Conde má jednoducho zariadené izby. K dispozícii je TV, bezplatné Wi-Fi a vlastná kúpeľňa. Hostia si môžu vychutnať španielsku kuchyňu v reštaurácii hotela Conde. K dispozícii je aj café bar. Hotel ponúka ľahký prístup k Ruta del Plata alebo pútnickej ceste Camino de Santiago. Do Santiaga de Compostela dôjdete autom za niečo cez hodinu a Vigo a galícijské pobrežie sú vzdialené približne 100 km. ..