Ubytovanie v meste Siurana

Mesto Siurana sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Siurana ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Siurana

Ca la Maria de Siurana
Ca la Maria de Siurana

9,5 / 10 (8 hodnotenie)

Ca la Maria de Siurana sa nachádza v Siurane a ponúka spoločný salónik, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a výhľad na mesto. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a rybárčeniu. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj vírivka. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Ca la Maria de Siurana sa nachádza 11 km od Dalího múzea a 19 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 54 km. ..

Cal Robusto, Apartament in Masía with horses
Cal Robusto, Apartament in Masía with horses

9,2 / 10 (56 hodnotenie)

Ubytovacie zariadenie Cal Robusto, Apartament in Masía with horses, má nárok na zľavu Genius! Cal Robusto, Apartament in Masía with horses sa nachádza v obci Masía, 18 km od golfového ihriska Peralada. Ponúka výhľad do záhrady, terasu a kávovar. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Tento apartmán má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Každé ráno sa podávajú kontinentálne, americké alebo vegetariánske raňajky. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Apartmány Cal Robusto, Apartment in Masía with horses sa nachádzajú 36 km od morskej rezervácie Medes Islands a 44 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 56 km. ..

El Moli de Siurana
El Moli de Siurana

9,1 / 10 (195 hodnotenie)

V ubytovaní El Moli de Siurana máte nárok na zľavu Genius! Vidiecky dom El Moli de Siurana sa nachádza v obci Alt Empordà, kúsok od mesta Siurana. Ponúka moderné izby s bezplatným Wi-Fi. El Moli de Siurana má elegantne zariadené izby s dláždenými podlahami, veľkými posteľami. Všetky majú TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s fénom. Väčšina izieb má vlastný balkón. V reštaurácii sa podávajú tradičné katalánske jedlá pripravené zo sezónnych surovín. Má veľkú jedáleň s výhľadom do záhrady a menšiu jedáleň s krbom. V obchode so suvenírmi si môžete kúpiť domáci džem a olivový olej. Je tiež dôležité poznamenať, že v lete nepodávame večeru, iba občerstvenie na izbe. El Moli de Siurana má masážnu miestnosť, kde si môžete oddýchnuť. Prebiehajú aj pešie výlety v niekoľkých jazykoch. Hotel El Moli de Siurana je vzdialený 15 minút jazdy od Figueres, kde sídli múzeum Salvadora Dalího. ..

La Siuranella
La Siuranella

8,3 / 10 (294 hodnotenie)

Tento vidiecky hotel v Siurane ponúka nádherný výhľad na prírodnú rezerváciu Montsant. Ponúka elegantné izby s hydromasážnou sprchou, bezplatné raňajky a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Na mieste si môžete prenajať bicykle. Vykurované izby hotela La Siuranella majú parketové podlahy a moderné rustikálne dekorácie. Vo všetkých nájdete TV s plochou obrazovkou, župan a fén. Niektoré izby majú výhľad na hory. Hotelová reštaurácia ponúka degustačné menu tvorivej regionálnej kuchyne. K dispozícii je aj bar a terasa s výhľadom na okolitú krajinu. Personál hotela La Siuranella vám rád pomôže zorganizovať návštevu vinárstva, zorganizovať výlety na horských bicykloch alebo poskytnúť informácie o lezení v okolí. Táto elegantná dvojlôžková izba s manželskou posteľou má parketové podlahy, ústredné kúrenie a rustikálne dekorácie. Vo vlastnej kúpeľni s hydromasážnou sprchou nájdete toaletné potreby, župan a fén. Historické mesto Tarragona je vzdialené 50 km a na letisko Reus dôjdete autom asi za 50 minút. ..

Villa Stadel - Pou de Glaç
Villa Stadel - Pou de Glaç

Villa Stadel - Pou de Glaç sa nachádza v Siurane a ponúka záhradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a šnorchlovaniu. Klimatizovaná vila má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii lyžiareň av okolí sa môžete venovať cyklistike. Villa Stadel - Pou de Glaç stojí 9,2 km od Dalieho múzea a 19 km od golfového ihriska Peralada. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 53 km. ..