Ubytovanie v meste Serinyà

Mesto Serinyà sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Serinyà ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Serinyà

Can Resiu
Can Resiu

8,9 / 10 (30 hodnotenie)

V ubytovaní Can Resiu máte nárok na zľavu Genius! Can Resiu sa nachádza v Serinyà a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, sezónny vonkajší bazén, záhradu, Wi-Fi zadarmo a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a stolnému tenisu. Chata má 5 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 4 kúpeľne s bidetom a sprchou. K dispozícii je aj posedenie, práčka a 4 kúpeľne s toaletnými potrebami zdarma. Na mieste je detské ihrisko. Can Resiu má slnečnú terasu a zdieľaný lounge. Ubytovanie je vzdialené 27 km od železničnej stanice Girona a 30 km od Dalieho múzea. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 40 km. ..

Can Cirera, casa rural
Can Cirera, casa rural

8,7 / 10 (3 hodnotenie)

Na ubytovanie Can Cirera, casa rural máte nárok na zľavu Genius! Can Cirera, casa rural sa nachádza v Serinyà a ponúka záhradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad na mesto. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať rybárčeniu, cyklistike a stolnému tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a fénom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 27 km od železničnej stanice Girona a 29 km od Dalieho múzea. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 40 km. ..

Hotel Mas Pelegri
Hotel Mas Pelegri

8,6 / 10 (103 hodnotenie)

Ekologický vidiecky hotel Mas Pelegri ponúka 25 metrový vonkajší bazén, požičovňu bicyklov, saunu a posilňovňu. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchou. K dispozícii sú osušky, uteráky, toaletné potreby a ekologický fén. Hotel Mas Pelegri je úplne nefajčiarsky. Každé ráno sa pred raňajkami zadarmo organizujú lekcie jogy a dýchanie pre všetky úrovne s kvalifikovanými inštruktormi jogy. K dispozícii sú spoločné lounge, spoločná jedáleň a zdravé raňajky bez cukru. K dispozícii je tiež neplatené súkromné ​​parkovisko, úschovňa bicyklov a úschovňa batožiny. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky, jazdy na horskom bicykli a jazdy na koni. Hotel Mas Pelegri sa nachádza medzi mestami Besalu a Banyoles a pláže na pobreží Costa Brava sú 40 km ďaleko. Na letisko Girona-Costa Brava dôjdete autom za 30 minút. ..

Mas Cufí
Mas Cufí

Mas Cufí sa nachádza v obci Serinyà a ponúka vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi pripojenie a výhľad do záhrady. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a biliardu. Klimatizovaná vila sa skladá z 8 samostatných spální, obývacej izby, plne vybavenej kuchyne s chladničkou a sporákom a 10 kúpeľní. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Vila stojí 28 km od železničnej stanice Girona a 30 km od Dalieho múzea. Na letisko Girona-Costa Brava je to 42 km. ..