Ubytovanie v meste Senant

Mesto Senant sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Senant ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Senant

El Gresol - Naturaleza y Relax
El Gresol - Naturaleza y Relax

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

V ubytovaní El Gresol - Naturaleza y Relax máte nárok na zľavu Genius! El Gresol - Naturaleza y Relax sa nachádza v Senáte, 12 km od kláštora Valbona de les Monges. Ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Ponúka výhľad do záhrady a terasu. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na hory má 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Vidiecky dom má aj gril. El Gresol - Naturaleza y Relax poskytuje službu požičania bicyklov. Ubytovanie je vzdialené 13 km od kláštora Poblet a 41 km od kláštora Santes Creus. Letisko Reus je vo vzdialenosti 47 km. ..

Ca la Nuri
Ca la Nuri

9,3 / 10 (53 hodnotenie)

V ubytovaní Ca la Nuri máte nárok na zľavu Genius! Ca la Nuri sa nachádza v Senáte, 12 km od kláštora Valbona de les Monges, 13 km od kláštora Poblet a 41 km od kláštora Santes Creus. Ponúka výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Vidiecky dom má terasu, výhľad na hory, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Na mieste je záhrada s grilom av okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Vidiecky dom stojí 47 km od Gaudího centra Reus. Letisko Reus je vo vzdialenosti 47 km. ..