Ubytovanie v meste Secadura

Mesto Secadura sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Secadura ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Secadura

Arcadia
Arcadia

9,7 / 10 (13 hodnotenie)

Arcadia sa nachádza v Secadure, 39 km od prístavu Santander, a ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytovanie má výhľad do záhrady a terasu. Chata má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Arcadia sa nachádza 40 km od Puerto Chico a festivalového paláca Santander. Na letisko Santander je to 37 km. ..

Casa Rural Alvarado
Casa Rural Alvarado

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Casa Rural Alvarado sa nachádza v obci Secadura v Kantábrii, 41 km od prístavu Santander, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, detským ihriskom, záhradou a súkromným parkoviskom. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K vybaveniu patrí umývačka riadu, mikrovlnná rúra, sendvičovač a kávovar. Casa Rural Alvarado má business centrum a konferenčné a banketové priestory. Na mieste si môžete zahrať šípky av okolí sa venovať pešej turistike alebo rybárčeniu. Casa Rural Alvarado sa nachádza 42 km od Puerto Chico a festivalového paláca Santander. Na letisko Santander je to 39 km. ..

Posada el Campo
Posada el Campo

9,3 / 10 (252 hodnotenie)

Tento očarujúce vidiecky dom sa nachádza v malebnom prostredí a ponúka vonkajší bazén a bezplatné Wi-Fi. Nachádza sa v Secadure, 10 minút jazdy od pláží na pobreží Kantábrie. Izby majú fantastický výhľad na hory. Sú starostlivo zariadené a majú vlastnú kúpeľňu. Posada el Campo je obklopený rozľahlými pozemkami a ovocnými stromami a má à la carte reštauráciu, vonkajšiu terasu a zeleninovú záhradu. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, kanoistike, jazde na koni alebo cyklistike. Posada el Campo stojí približne 20 km od dedín Noja a Santoña a 40 minút jazdy od Santanderu. ..