Ubytovanie v meste Saus

Mesto Saus sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Saus ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Saus

Masía con mucho encanto cerca de la playa
Masía con mucho encanto cerca de la playa

8 / 10 (1 hodnotenie)

Masia con mucho encanto cerca de la playa sa nachádza v obci Saus a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom, výhľadom do záhrady a balkónom. Ponúka terasu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Táto klimatizovaná vila má 1 spálňu, TV s plochou obrazovkou a kuchyňu s chladničkou a minibarom. Vila sa nachádza 28 km od morskej rezervácie Medes Islands a 29 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 42 km. ..

Pensio l'Avi Pep
Pensio l'Avi Pep

6,8 / 10 (265 hodnotenie)

Pensio l'Avi Pep sa nachádza v obci Saus, 15 km od pláže L'Escala na pobreží Costa Brava. Ponúka bezplatné parkovanie a je vzdialený 5 km od Orriols a diaľnice AP7. Všetky izby majú dláždenú podlahu, nábytok zo svetlého dreva, kúrenie a TV. Izby majú vlastnú alebo spoločnú kúpeľňu. Penzión L'Avi Pep má bar. V reštaurácii s terasou sa podávajú jedlá katalánskej kuchyne. K dispozícii je à la carte a pevne stanovené menu. Môžete si tu zahrať stolný tenis a na prepážke s turistickými informáciami si môžete zakúpiť vstupenky. Figueres a letisko Girona sú vzdialené 25 minút jazdy. ..